Resultaat gericht samenwerken (RGS) ten aanzien van platte en hellende daken

Resultaat gericht samenwerken (RGS) ten aanzien van platte en hellende daken

RGS, oftewel Resultaat Gericht Samenwerken, wordt meer en meer toegepast door vastgoedbedrijven en woningcorporaties. Resultaatgericht samenwerken zorgt voor een efficiënte manier van samenwerken. RGS resulteert in betere resultaten en lagere kosten. Bij RGS wordt er uitgegaan van een ketenbenadering, gericht op het proces. Zo voorkomt men dubbel werk, meerwerk, faalkosten en onnodig hoge exploitatiekosten.

Opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor deze manier van samenwerken in plaats van traditioneel aanbesteden. De partijen waarmee opdrachtgevers RGS trajecten aangaan werken vaak al langer samen. Op basis van de relatie, het vertrouwen en de continuïteit van het geleverde werk kan er gekozen worden voor Resultaatgericht Samenwerken.

Universele software

We bieden overzicht middels onze universele beheertool voor professionele vastgoedbedrijven. Na een inventarisatieperiode zorgen we dat u volledig overzicht krijgt van uw daken. Uw daken worden volledig in kaart gebracht. Een meerjaren object prognose tot 10 jaren vooruit, vierkante meters, (NEN) conditiescores, warmteweerstand, keuring van valbeveiliging, rapportage van jaarlijks onderhoud, offertes, planning, garantiehouders met termijnen, levensduurverwachting en total cost of ownership (TCO).
We brengen het allemaal voor u in beeld. Onze software creëert voor u een dashboard en het systeem notificeert u wanneer u actie dient te ondernemen. Bijvoorbeeld omdat een valbeveiligingssysteem is afgekeurd en deze herkeurt dient te worden. Zo komt u absoluut in control.

Asbest

Naast het in kaart brengen van uw platte en hellende daken, kan Harskamp eveneens een tienjaren begroting met actieplan opstellen ten aanzien van het renoveren van asbestdaken welke in direct contact staan met de buitenlucht. Ook als u deze nog niet in kaart heeft gebracht.

Multi-disciplinair

De Multi-disciplinaire aanpak van Harskamp Daken BV biedt u ontzettend veel voordelen. Niet alleen ten aanzien van platte en hellende daken.
Om u een voorbeeld te schetsen; Harskamp Daken plaatst al jarenlang zonnepanelen op daken, maar is ook specialist op het gebied van valbeveiliging. Twee disciplines die zelden onder één dak worden aangeboden. Hoe vaak zien we niet dat het valbeveiligingssysteem niet is afgestemd op de later geplaatste zonnepanelen. Of andersom.
Harskamp zorgt voor een perfect op elkaar afgestemd systeem. Denk aan een valbeveilgingssysteem dat geschikt is voor èn het dakonderhoud èn het onderhoud die de zonnepanelen behoeven. Door onze jarenlange kennis weten wij bijvoorbeeld dat de slagschaduw van een lijnsysteem op de PV panelen van grote invloed is op het rendement van uw zonnepanelen. Het klinkt allemaal zo logisch, maar iedere dag zien wij dat het fout gaat.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs als u meer wilt weten.