Dakvensters en daglicht

                                                        Kijk ook eens op : www.dakraammeppel.nl | www.dakraam-zwolle.nl

DAKRAMEN

Harskamp Daken is gecertificeerd Dakvenstermeester en getraind specialist in o.a. VELUX, ROTO  en FAKRO dakramen.

De Dakvenstermeester plaatst niet alleen dakramen maar levert ze ook. Wij kunnen alle merken dakramen leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Op het moment van montage hebben wij alle benodigdheden paraat zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Binnen een paar uur meer licht en ventilatie!.

Na montage ontvangt u een garantiecertificaat op uw dakraam en de montage!  

LUXboX : vergunningsvrije dakkapel

LICHT en RUIMTE in één!
De LUXboX® is het NIEUWE DAKLICHT, hij brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine ligging van het glasvlak maar brengt meer ruimte dan een dakraam, tevens is de LUXboX® vergunningsvrij te plaatsen.
De LUXBOX wordt door Harskamp Daken prefab vervaardigd en ineens op uw dak geplaatst. Binnen een dag een zee van ruimte en licht !

De montage van een dakkapel vergt nogal wat kennis van bouwkundige zaken, de dakvenstermeesters plaatsen een dakkapel volgens de bouwvoorschriften, juiste loodaansluiting of verholen goten maar ook het aanbrengen van isolatie, dampremmende en dampopen folie op de juiste plaats zodat u later geen condens problemen krijgt. In het filmpje hieronder de LUXBOX Serre, welke eveneens dakvensters in het dak bevat. Voor nog meer lichtinval !

Daglicht

Ook voor andere daglichtoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij geschoold SOLATUBE (daglichtbuizen) verwerker, kunnen we bijvoorbeeld de Velux Skybox leveren en plaatsen of voorzien we u dak van een lichtkoepel of daktoetreding. Ook beloopbaar glas op bijvoorbeeld een dakterras behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van het vlakke daklicht van Fakro ? Automatisch open te zetten, HR beglazing, inbraak beveiligd, et cetera.

 

ferOLUX: NOSTALGISCHE DAKRAMENGetoogd FEROLUX met kruisroede

De FEROLUX Nostalgische Dakramen hebben het uiterlijk van vroeger maar met de isolatiewaarde van heden.
De metalen dakramen zijn voorzien van HR++ beglazing en hebben een minimale isolatiewaarde van 1.5 K/m2W en passen dus perfect binnen de isolatienormen van het bouwbesluit.
Deze dakramen zijn toe te passen in boerderijen, herenhuizen, monumenten maar ook in uw nieuwe woning, poolhuis of tuinkamer.
De Dakvenstermeesters zijn exclusief montagepartner van FEROLUX Nostalgische Dakramen en kunnen u vrijblijvend voorzien van informatie of een offerte inclusief montage.